Verenigingen

Er zijn in Nederland veel verenigingen waar met catamarans gezeild wordt. De meeste zitten langs de kust, een aantal bieden naast catamaran zeilen ook kitesurfen of golfsurfen aan. In onderstaande tabel vind je een overzicht van bij het Watersportverbond bekende catamaranverenigingen en hun activiteiten.

Bij de verenigingen is het gezellig, er zijn activiteiten en het is relatief veilig, omdat er doorgaans toezicht is als je op zee zit.

In onderstaande kaart vind je een overzicht van bij het Watersportverbond bekende catamaranverenigingen en hun activiteiten. 

 

Opstapdagen catamaranzeilen
Wil jij kennis komen maken met de vereniging en de spectaculaire sport tijdens de Opstapdagen? Meld je dan eerst aan bij de vereniging! De vereniging zorgt voor het materiaal en begeleiding, maar hoort graag met hoeveel personen je komt en wanneer.

Hieronder geven we een overzicht van alle catamaranzeilverenigingen die tijdens de Opstapdagen activiteiten organiseren. Staat er geen vereniging bij jou in de buurt tussen? Neem dan eens contact op met een (kust)zeilvereniging. Samen kunnen jullie kijken naar de mogelijkheden om buiten de Opstapdagen het water op te gaan. 

Datum  Vereniging Plaats Website
za. 2 en zo. 3 juni Brandingsportvereniging Sailcenter107 Den Haag www.sailcenter107.eu
za. 2 juni (Open Dag) Katwijkse Watersport Vereniging Skuytevaert Katwijk www.skuytevaert.nl
9 & 10 juni 2018 Kust Zeil Vereniging Monster Monster www.kzvm.nl
za. 2 juni 2018

Kust Zeil Vereniging          's Gravenzande

's Gravenzande www.kzvg.nl
naar boven