Deel dit artikel:

Inschrijving geopend voor Medemblik Regatta 2019

De inschrijving voor de 35ste Medemblik Regatta is open. Het jaarlijkse zeilevenement voor alle Olympische en Paralympische klassen in Nederland. Door de jaren heen hebben menig Olympisch-, Wereld- en Europees kampioenen gestreden om de titels in Medemblik. Na het succes van vorig jaar, zijn ook dit jaar de Jeugd Windsurfers weer uitgenodigd.

De 35ste Medemblik Regatta vindt plaats van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei 2019 vanaf het Regatta Center Medemblik. Het is het evenement van het jaar waar de internationale zeiltop op af komt. Dit jaar wordt er een groot aandeel windsurfers verwacht. Hieronder natuurlijk onze Nederlandse toppers: Dorian van Rijsselberghe, Kiran Badloe, Lilian de Geus en de talenten Sil Hoekstra en Luuc van Opzeeland. Maar ook
internationale topsurfers zoals Yoav Cohen, Pawel Tarnowski, Zofia Noceti-Klepacka en Emma Wilson worden verwacht naar Nederland af te reizen.

Jeugd RS:X mooie toevoeging
Vorig jaar was de RS:X U19 klasse voor het eerst op de Medemblik Regatta, dit jaar zijn zij ook weer uitgenodigd. Het is een van de weinige grote evenementen voor de jeugd in de RS:X, coach Aaron McIntosh hoopt dat meer evenementen worden geïnspireerd de jeugd uit te nodigen. En Dorian van Rijsselberghe vraagt de jeugd zelf hoe het bevalt op hetzelfde evenement als de senioren te varen, leren ze hiervan? Bekijk het filmpje hier.

Meer informatie over de Medemblik Regatta is via deze website te vinden.

Inschrijven
Klik hier om je in te schrijven voor de Medemblik Regatta 2019.

Fotograaf: Sander van der Borch

naar boven