Deel dit artikel:

Platform Tendrr na introductie al meer dan 200 aanmeldingen

Dit voorjaar is Tendrr in Nederland tijdens de North Sea Regatta geïntroduceerd, en heeft anderhalve maand later al 200 aanmelders en 25 matches opgeleverd.

Tendrr is een internationaal online platform dat booteigenaren en bemanning aan elkaar koppelt. Inmiddels hebben zich meer dan 200 Nederlandse zeilers aangemeld. Ook zijn er 35 boten aangemeld, en 40 aanvragen binnengekomen voor bemanning met uiteindelijk 25 matches tussen een zeiler zonder en een zeiler met een boot.
In Engeland, de thuisbasis van Tendrr, melden zich ondertussen 400+ gebruikers per maand aan en worden iedere maand 300 matches gerealiseerd.

Na de North Sea Regatta zijn er ondertussen veel meer wedstrijden te vinden op Tendrr: de Scheveningen 500, Sneekweek, Flevo Race, Zuiderzee Regatta en de Breskens Sailing Weekend. Daarnaast zijn op Tendrr ook verschillende internationale evenementen te vinden in Engeland en zelfs in de Caribe.

Tendrr moet uiteraard verder groeien wil het succesvol zijn in het wegnemen van blokkades om te varen. Het Watersportverbond roept zeilers, eigenaren en evenementen dan ook op zich te registeren op Tendrr.

Hoe werkt het?

  1. Watersportverenigingen kunnen wedstrijden plaatsen in de kalender. Lees hier wat daarvoor nodig is. Een wedstrijd plaatsen kan door contact op te nemen via hello@tendrr.co
  2. Booteigenaren die bemanning zoeken kunnen een profiel aanmaken en een oproep plaatsen. Dit is ook mogelijk voor verenigingsboten of promotieboten van klassenorganisaties.
  3. Zeilers die een boot zoeken kunnen een profiel aanmaken en hun favoriete wedstrijden, klasse(n) en verenigingen volgen. Hierdoor worden ze direct op de hoogte gehouden wanneer er een mogelijkheid voordoet om een boot te bemannen. Ook kunnen ze een ‘Zeil CV’ en een digitaal logboek toevoegen.

Voor vragen over Tendrr kun je contact opnemen met Arend van Bergeijk via Wedstrijdsport@watersportverbond.nl of bel 06-28567828.

naar boven