Deel dit artikel:

Aanmeldingen en Aanvragen Internationale Officials en stage plaatsen

Unieke kans voor official en vrijwilligers! Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor internationale ervaringsplaatsen. Lees hieronder hoe het aanmelden en de procedure in zijn werk gaat.

Graag ontvangen we vóór 1 november aanmeldingen voor internationale ervaringsplaatsen binnen het EUROSAF netwerk. Je kan je aanmelden als official niveau 4 voor een internationale ervaringsplaats, organiserende autoriteit voor een internationale niveau 4 official, of vrijwilliger / official niveau 1-3 met ervaring op een boeien boot, start of finish schip of het race office.

Official en vrijwilliger: graag ontvangen we je naam, telefoon nummer en email adres alsmede je kwalificatie(s) en summier overzicht van je ervaringen. Het watersportverbond wil graag onderzoeken of we ook vrijwilligers / officials niveau 1-3 kunnen plaatsen binnen één van de race committees aangesloten bij EUROSAF. Lijkt het je leuk om ook eens op het Race Office van een buitenlandse wedstrijd te staan, of de bovenboei te leggen op de Middellandse Zee? Meld je aan, nee hebben we, ja kunnen we krijgen!

Wedstrijd Organisaties: graag ontvangen wij evenement naam, datum, deelnemende klassen, locatie en event website. Met name relevant voor organisaties die willen werken met een Internationale Jury, maar denk ook eens aan opties voor umpires bij sprint wedstrijden of on the water judges t.b.v. artikel 42.

Aanmelden kan per mail: wedstrijdsport@watersportverbond.nl. Vragen kan je stellen via 06-28567828.

De procedure wordt vervolgd met een mogelijk intake gesprek met de Nederlandse vertegenwoordiger bij Eurosaf, Rob Hoogstra. De uiteindelijke toewijzing van plaatsen vindt plaats in januari 2020.

naar boven