Deel dit artikel:

International Judges Seminar van 14 t/m 16 februari te Gent, België

Van 14 t/m 16 februari 2020 wordt in België een International Judges Seminar georganiseerd. Doelgroep zijn nationale (niveau 4) gecertificeerde judges, maar wij adviseren ook enthousiaste protest cie leden met een niveau 3 kwalificatie deelname te overwegen.

In de bijlage verdere informatie en aanmeldingsformulier.

Het Watersportverbond heeft zelf ook een judges seminar aangevraagd voor de periode voorjaar 2020. Doelstelling hierbij is niveau 1/2 en 3 judges door te laten groeien naar het volgende niveau. Wij streven ernaar dat het Nederlandse seminar een theorie cursus equivalent is voor nationale erkenning (niveau 4). Dit seminar zal de ideale vervolgstap zijn van de recentelijk geïntroduceerde niveau 1 judge online opleiding. Helaas hebben wij nog (!) geen bevestiging van World Sailing dat dit seminar past in de wereldwijde planning. Vandaar het advies aan enthousiaste personen om juist ook deelname aan het Belgische seminar te overwegen.

In de aanloop naar het JWK (2021) en WK Olympische klassen (2022) is een kwalitatieve en kwantitatieve toename van gekwalificeerde vrijwilligers een belangrijk aandachtspunt. Juist op het gebied van protest cie leden en umpires willen wij graag alle ondersteuning bieden om deze toename te realiseren. Heeft u vragen of wensen? Bel of mail 06 28567828 / arend@watersportverbond.nl.

Bijlagen:

naar boven