Deel dit artikel:

Side benefits op Zeiler van het Jaar Gala 2019

Op dinsdag 5 november 2019 wordt in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen de Conny van Rietschoten Trofee uitgereikt tijdens de Zeiler van het Jaar Gala. De afgelopen jaren is het gala uitgegroeid tot het feest van wedstrijdzeilend Nederland.

Dit jaar willen we echter het nuttige met het aangename verenigen en zoveel mogelijk beschikbaar zijn voor vragen, overleg en advies.

Medewerkers van de Afdeling Wedstrijdsport zullen vanaf 16:00 uur aanwezig om met zeilers, officials, bestuurders van verenigingen en klassenorganisaties in gesprek te gaan. O.a. de volgende zaken kunnen onderwerp zijn:

  • Wedstrijden aanmelden: wij vermelden ze dan direct op de Wedstrijdkalender
  • www.mijnwatersportverbond.nl: werkt je login, kloppen je gegevens, wat kan je ermee?
  • Race Management Systemen en Verenigings software: Software als E-captain, SailingToday, Manage2Sail en ZW. Wat kunnen ze, wat kunnen ze niet en hoe kunnen zij onze sport (nog beter) ondersteunen
  • Tinder voor wedstrijdzeilers: Zoekt iemand bemanning of juist een boot om op te zeilen? Zoekt een Klasse een controleur of een vereniging om een wedstrijd te organiseren? Meld het bij ons en wij gaan op zoek naar je match!
  • Of allerlei vragen of opmerkingen over onze activiteiten (of gebrek daaraan) op het gebied van: kampioenschappen, klasse beleid, metingen, certificaten, licenties, opleidingen etc.

Iedereen is van harte welkom op de middag en avond zelf, maar wil je van tevoren vast wat tijd bij ons reserveren? Laat het weten via wedstrijdsport@watersportverbond.nl

naar boven