Speciale aanbieding Buoy Zone voor erkende wedstrijdorganisaties

15 februari 2024

Speciale aanbieding Buoy Zone voor erkende wedstrijdorganisaties

Wedstrijdorganisaties die erkend zijn door het Watersportverbond kunnen nu met flinke korting  gebruikmaken van de app Buoy Zone. Deze nieuw ontwikkelde app maakt het een stuk makkelijker om een wedstrijdbaan uit te zetten. Na Manage to Sail is dit het tweede collectieve contract dat het Watersportverbond afsluit ten behoeve van de wedstrijdsport.

De juiste baan te bepalen en dit met de boeienboot communiceren is vaak lastig en een tijdrovende klus. Afstanden worden gegokt, de richting gecommuniceerd via de marifoon en er is vaak gedoe met coördinaten en een GPS. Buoy Zone biedt hiervoor de oplossing. Je bepaalt de perfecte baan, deelt deze als wedstrijdleider rechtstreeks met de boeienboten, die vervolgens de baan eenvoudig kunnen uitleggen.

Flinke korting voor eerste 20 aanmeldingen

Via het Watersportverbond is het nu mogelijk voor wedstrijdorganisaties de app voor 25,= euro in plaats van 215,= euro aan te schaffen. Deze prijs is geldig voor de eerste 20 aanmeldingen en geldt alleen  in 2024. Bij meer dan 20 aanmeldingen gaan wij opnieuw met de leverancier in gesprek. 

Voor toekomst, na 2024, kijken wij eveneens naar een aanbieding speciaal voor erkende wedstrijdorganisaties en zijn hiertoe in overleg met de makers van de app.

Wees snel en vraag nu een account aan!
Let op, kies op deze pagina voor ‘CLUB subscription’ en niet voor ‘Individual Subscription’.

Deel dit artikel:

Uitgelichte artikelen

Wedstrijdsport zeilen, wind- en kitesurfen

De partners van het Watersportverbond