Eredivisie Zeilen

Van 4 t/m 6 oktober organiseerde de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging (KNZ&RV) de Eredivisie Zeilen 2019. In totaal streden op het IJmeer voor de haven van Muiden 17 verenigingsteams voor kwalificatie voor de SAILING Champions League 2020!

In drie dagen zijn 15 flights - dat zijn 45 (!) korte wedstrijden - verzeild. Na een spannende strijd eindigde WSV Giesbeek knap als eerste gevolgd door de teams van WV De Meeuwen, WSV Almere Centraal en de KNZ&RV. Deze teams hebben zich hiermee gekwalificeerd voor de SAILING Champions League 2020!

De KNZ&RV heeft het evenement perfect georganiseerd en de J/70's waarin gezeild werd waren van deelnemende verenigingen. Dit najaar zal worden gekeken of en hoe in 2020 een Eredivisie Zeilen georganiseerd zal worden. De einduitslag van de Eredivisie Zeilen 2019 is te vinden op de website van Sailing Today.

Complimenten en dank aan de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging en de betrokkenen die dit geweldige evenement mogelijk hebben gemaakt

naar boven